Black Weekend tijdens Expert Opendeur

Opendeur Black Weekend Deal
Anker

[]

Ideale moment om koopjes te doen!

Op 27 november, 28 november, 29 december én 30 november (enkel online) 2020 is het dubbel feest bij Expert. Onze winkel zet opnieuw haar deuren open én er vallen heel wat Black Friday deals te rapen! Profiteer dus het hele weekend van grote kortingen, ook online.

Kom langs in onze Expert winkel en ontdek de nieuwe toestellen, heel wat nieuwe technologieën en proef van al het lekkers.

Bekijk hier onze openingsuren

Anker

[]

Wat is Black Friday precies?

Black Friday (in het Nederlands: 'Zwarte Vrijdag') is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Over de oceaan hebben de meeste werknemers dan vrij. Black Friday valt volgend jaar op 27 november 2020 en luidt het begin in van de kerstaankopen.

Ook bij ons! In België krijgen we geen dagje verlof en daarom houden wij een heel weekend Opendeur met enorme kortingen. We doopten het meteen Black Weekend! Sla je slag op 27, 28 en 29 november 2020!

De grootste kortingen een heel Black Weekend lang!

Houd deze pagina in de gaten en doe de beste koopjes dankzij de enorme kortingen! Hier ontdek je als eerste onze Black Weekend deals.

Let op: de promoprijzen zijn pas zichtbaar vanaf vrijdag 27 november 2020 om 00u01. Wees er snel bij, want op = op!

Raak je moeilijk in onze winkel? Of zijn wij niet open op zondag? Profiteer dan gewoon thuis van de Black Weekend aanbiedingen en bestel je nieuwe toestellen online!  Ook op maandag, want dan is er CyberMonday: dé koopjesdag voor alle webshops, ook bij ons!

Black Weekend Deals
Anker

[]